Regression

Test Clang 7.0.1 / lldb-shell.Driver.TestHelp.test (from lldb-shell)

Failing for the past 1 build (Since Unstable#1833 )
Took 10 ms.

Stacktrace

Script:
--
: 'RUN: at line 3';   /Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/lldb-build/bin/lldb --no-lldbinit -S /Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/lldb-build/tools/lldb/test/Shell/lit-lldb-init --help | /Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/lldb-build/bin/FileCheck /Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/llvm-project/lldb/test/Shell/Driver/TestHelp.test
: 'RUN: at line 4';   cat /Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/llvm-project/lldb/test/Shell/Driver/../../../docs/man/lldb.rst | /Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/lldb-build/bin/FileCheck /Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/llvm-project/lldb/test/Shell/Driver/TestHelp.test
--
Exit Code: 137

Command Output (stderr):
--
/Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/lldb-build/tools/lldb/test/Driver/Output/TestHelp.test.script: line 2: 14713 Killed: 9               /Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/lldb-build/bin/lldb --no-lldbinit -S /Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/lldb-build/tools/lldb/test/Shell/lit-lldb-init --help
     14716                       | /Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/lldb-build/bin/FileCheck /Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/llvm-project/lldb/test/Shell/Driver/TestHelp.test

--