Regression

Test Clang 7.0.1 / lldb-shell.Minidump/Windows/Sigsegv.sigsegv.test (from lldb-shell)

Failing for the past 1 build (Since Unstable#1833 )
Took 20 ms.

Stacktrace

Script:
--
: 'RUN: at line 1';   cd /Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/llvm-project/lldb/test/Shell/Minidump/Windows/Sigsegv/Inputs
: 'RUN: at line 2';   env LLDB_USE_NATIVE_PDB_READER=1    /Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/lldb-build/bin/lldb --no-lldbinit -S /Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/lldb-build/tools/lldb/test/Shell/lit-lldb-init -c sigsegv.dmp -s sigsegv.lldbinit | /Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/lldb-build/bin/FileCheck /Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/llvm-project/lldb/test/Shell/Minidump/Windows/Sigsegv/sigsegv.test
--
Exit Code: 137

Command Output (stderr):
--
/Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/lldb-build/tools/lldb/test/Minidump/Windows/Sigsegv/Output/sigsegv.test.script: line 2: 15076 Killed: 9               env LLDB_USE_NATIVE_PDB_READER=1 /Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/lldb-build/bin/lldb --no-lldbinit -S /Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/lldb-build/tools/lldb/test/Shell/lit-lldb-init -c sigsegv.dmp -s sigsegv.lldbinit
     15078                       | /Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/lldb-build/bin/FileCheck /Users/buildslave/jenkins/workspace/lldb-cmake-matrix/llvm-project/lldb/test/Shell/Minidump/Windows/Sigsegv/sigsegv.test

--